Renovering af køkken

Smukke og stilrene resultater

Renovering af køkken

Effektiv renovering af køkken

For at få et flot og holdbart resultat ved renovering af køkken, kræver det stor erfaring og ekspertise – Og det har vi hos Rosbjørn Tømrer & Snedker. Som professionelt tømrer- og snedkerfirma, kan vi forvandle dit køkken, så det skinner som nyt.

Vi har gennem årene specialiseret os i køkkenrenovering, og får mange henvendelser fra kunder, som ønsker et nyt køkken i forbindelse med boligfornyelse. Dette kan være forbundet med store omkostninger. Her er vi eksperter i at finde de rette løsninger, som kan holde omkostningerne nede, men samtidigt skabe et smukt resultat i høj kvalitet. Dette gør vi ved at kombinere nye elementer og genbrug, i et omfang som giver mening. Således kan vi forvandle et køkken med mindre økonomiske ressourcer, og få din bolig til at stige i værdi.

Kontakt os i dag

Så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se et udvalg af

Vores arbejde

Renovering af køkken fra A-Z

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker er vi professionelle i vores tilgang til enhver opgave – Uanset størrelse og kompleksitet. Vi tager hånd om projektet fra start til slut. Lige fra Rådgivning og planlægning til udførsel. Hertil leverer vi aldrig et resultat, som vi ikke er tilfredse med. Men måske vigtigst af alt, som du ikke er tilfreds med.

Vores mange års erfaring med køkkenrenoveringer gør, at vi kan udføre alle typer opgaver i processen. Vi udfører blandt andet følgende:

  • Tilskæring af bordplader
  • Udskiftning af køkkenelementer
  • Nedrivning af gammelt køkken
  • Reparation af gulv & loft
  • Totalrenovering af køkken

Hertil udskifter vi også dine vinduer, hvis dette efterspørges. Inden vi begynder arbejdet, sørger vi altid for en grundig samtale med dig som kunde. Vi tror nemlig på, at de bedste resultater skabes ved at have kunden i fokus. Her lytter vi til dine køkkendrømme og behov – Sammen finder vi de rette løsninger til den absolut bedste pris.

Lad drømmen blive en realitet

Start dialogen allerede i dag, og lad os realisere dine drømme omkring et flot og nyrenoveret køkken. Vi udfører renovering af køkken i Køge, Greve, Næstved og på resten af Sjælland.

Ved at lade en fagudlært og professionel tømrer- og snedkermester stå for opgaven, er du sikker på, at få et holdbart og smukt resultat. Et resultat som du kan være tilfreds med mange år frem.

Er du nysgerrig omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med renovering af køkken? Kontakt os på telefon: 21 83 81 27 eller e-mail: info@rosbjorn.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst hjælpsom og hurtig respons i forbindelse med huskøb, meget reel og realistisk her med et tag, så bestemt ikke sidste gang jeg bruger Rosbjørn tømrer og snedker firma, tak for hjælpen.

Meget behagelig og proffesionelt firma. Kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra.

Han lavede et SUPER stykke håndværk med vores nye køkken. kælede for sit arbejde. alt er bare super flot lavede. kan varmt anbefale ham.

Kan varmt anbefale Rosbjørn Tømrer & Snedker! Vi har fået lavet en stor og super flot træterrasse i ThermoWood til vores nye hus. Martin er meget kompetent, detaljeorienteret og samtidig utrolig behagelig at arbejde med.

Et super stykke arbejde er nu færdig og vi er MEGET tilfredse. Vi glæder os til at nyde vores nye træterrasse som Martin med omhu og ærekærhed har lavet. Et perfekt stykke arbejde.

Martin Rosbjørn er en fagmand, der holder sine aftaler. Samtidig med, han er god til rådgivning, herunder også alternative løsninger.