TRÆTERRASSER

Specialister i træterrasser

Få mere ud af haven med en træterrasse

Er du på udkig efter en ny træterrasse, hvor du kan nyde de lange lyse sommeraftener, holde grillfester for familie og venner eller noget helt tredje? Så er du det rette sted. Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring med anlæggelse af træterrasser. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og går aldrig på kompromis med kvalitet og service.

Med en ny træterrasse kan du udnytte din haves fulde potentiale, samt skabe en sammenhæng mellem husets indendørs og udendørs områder. Hertil giver en terrasse i træ høj komfort, i form af en blød og behagelig følelse når man opholder sig på den. Fordelene ved en træterrasse er således mange.

Træterrasser efter dine behov

Der er en lang række valg, som skal træffes i forbindelse med anlæggelse af en ny træterrasse, Såsom:

  • Placeringen i haven
  • Størrelsen på terrassen
  • Designet af terrassen
  • Valg af materialer
  • Farven
  • Og meget mere

Således kan en træterrasse konstrueres, udformes og bygges på mange forskellige måder. Men fortvivl ej, vi er eksperter inden for træterrasser, og står klar til at hjælpe dig.

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker er vi af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt. Derfor lytter vi altid til dine behov og ønsker, inden vi påbegynder arbejdet. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi i samarbejde de absolut bedste løsninger – På den måde får du en træterrasse, der passer 100% til dine behov.

Kontakt os for træterrasser

Tag os med på råd inden anlæggelse af din nye træterrasse, og få et resultat i høj kvalitet – Et holdbart resultat som du kan være tilfreds med mange år frem. Med Rosbjørn Tømrer og Snedker ved din side, kan du trygt stole på korrekt udførsel, langtidsholdbarhed og høj kvalitet.

Vi tager gerne en snak med dig, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker, samt hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi kan kontaktes på telefon: 21 83 81 27 eller e-mail: info@rosbjorn.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FÅ HJÆLP TIL DIT PROJEKT

Har du brug for en tømrer, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad os kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 24 timer