Gulvlægning

Skal du have nyt gulv?

Gulvlægning

Gulvlægning

Prisen afhænger af dine valg, og det er slet ikke så dyrt som du tror.
Gulvet er en af rummets vigtigste elementer, et flot, velvalgt og lagt gulv giver rummet det finish som afslutter stilen og designet af et rum.
Stuen, køkkenet eller soveværelset kan blive et helt nyt rum, med et nyt flot gulv.

Vi har hos Rosbjørn Tømrer & Snedker løst flere opgaver indenfor rådgivning og lægning af nyt gulv, og giver gerne et tilbud på lægning af dit nye gulv.

Kvalitetsgaranti på dit nye gulv

For at kunne stå inde for det udførte arbejde, foretrækker vi at stå for indkøb af gulvet. Så er vi nemlig helt sikre på at kvaliteten af det udførte arbejde matcher vores høje kvalitetskrav. Vi tager naturligvis en snak med dig om hvilken gulvtype du kunne tænke dig, så vi er sikre på at du bliver glad for det færdige resultat.

Kontakt os i dag

Så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se et udvalg af

Vores arbejde

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst hjælpsom og hurtig respons i forbindelse med huskøb, meget reel og realistisk her med et tag, så bestemt ikke sidste gang jeg bruger Rosbjørn tømrer og snedker firma, tak for hjælpen.

Meget behagelig og proffesionelt firma. Kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra.

Han lavede et SUPER stykke håndværk med vores nye køkken. kælede for sit arbejde. alt er bare super flot lavede. kan varmt anbefale ham.

Kan varmt anbefale Rosbjørn Tømrer & Snedker! Vi har fået lavet en stor og super flot træterrasse i ThermoWood til vores nye hus. Martin er meget kompetent, detaljeorienteret og samtidig utrolig behagelig at arbejde med.

Et super stykke arbejde er nu færdig og vi er MEGET tilfredse. Vi glæder os til at nyde vores nye træterrasse som Martin med omhu og ærekærhed har lavet. Et perfekt stykke arbejde.

Martin Rosbjørn er en fagmand, der holder sine aftaler. Samtidig med, han er god til rådgivning, herunder også alternative løsninger.