ROSBJØRN TØMRER & SNEDKER

Gulvlægning

Skal du have nyt gulv?

Prisen afhænger af dine valg, og det er slet ikke så dyrt som du tror.
Gulvet er en af rummets vigtigste elementer, et flot, velvalgt og lagt gulv giver rummet det finish som afslutter stilen og designet af et rum.
Stuen, køkkenet eller soveværelset kan blive et helt nyt rum, med et nyt flot gulv.

Vi har hos Rosbjørn Tømrer & Snedker løst flere opgaver indenfor rådgivning og lægning af nyt gulv, og giver gerne et tilbud på lægning af dit nye gulv. 

Kvalitetsgaranti på dit nye gulv

For at kunne stå inde for det udførte arbejde, foretrækker vi at stå for indkøb af gulvet. Så er vi nemlig helt sikre på at kvaliteten af det udførte arbejde matcher vores høje kvalitetskrav. Vi tager naturligvis en snak med dig om hvilken gulvtype du kunne tænke dig, så vi er sikre på at du bliver glad for det færdige resultat. 

Få et tilbud ved at ringe på telefon: 21 83 81 27.

Vi er medlem af Byg Garanti

Det betyder at du har garanti for at dine projekter bliver udført og du er samtidig sikret mod byggesjusk, fejl og mangler på projekter op til 150.000 kroner.

  • Din sikkerhed for godt arbejde
  • Dækker byggesjusk op til 150.000 kr. inkl. moms
  • BYG Garanti er gratis
premium-image

Vi har brugt Rosbjørn tømrer & snedker flere gange mens vi har gennemrenoveret vores hus. I hele forløbet har Martin Rosbjørn leveret en service og et håndværk som har været over al forventning. Her er en håndværker som sætter en ære i at gøre sit arbejde godt og ordenligt HVER gang.

Christian Hallin Norby

-

Haslev

Brug for hjælp?
Skriv eller ring til os

Luk menu