Udskiftning af vinduer

Professionel rådgivning & udførsel af kompetente fagmænd

Udskiftning af vinduer

Vinduesudskiftning i høj kvalitet

Skal du have udskiftet dine vinduer? Måske er de gamle vinduer blevet gamle og nedslidte? Måske ønsker du nogle nye højteknologiske vinduer, som skaber optimalt lysindfald og godt indeklima? Eller måske har du en helt tredje grund til udskiftning af vinduer. Uanset hvad grunden er, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer, og er certificerede dagslys-rådgiver hos VELUX. Dette betyder, at vi er specialister i VELUX vinduer, og kan rådgive dig til optimale løsninger. Vi værner omkring høj kvalitet og god service. Hertil anbefaler vi oftest elementer fra STM vinduer, som er en dansk producent af vinduer i høj kvalitet til fordelagtige priser.

Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater ved tæt kundekontakt. Derfor tager vi altid en snak med dig, hvor vi lytter til dine behov og ønsker. Med disse i tankerne, og vores mange års erfaring, finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig og din bolig.

Kontakt os i dag

Så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se et udvalg af

Vores arbejde

Udskiftning af vinduer på Sjælland

Vi udskifter vinduer i Køge, Greve, Næstved og resten af Sjælland. Dette gælder uanset hvor stor opgaven er. Gennem årene har vi skabt optimalt lysindfald og flotte resultater for en bred vifte af privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner – Nu står vi klar til at hjælpe dig med kyndig rådgivning og holdbar udskiftning af vinduer.

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker overholder vi altid vores aftaler. Uanset om der er tale om tidsfrister, mødestabilitet eller priser, så kan du stole på os. Vi lever af tilfredse kunder, og går derfor den ekstra mil, for at opnå tilfredsstillende resultater. Derfor efterlader vi aldrig en opgave, før den er udført til perfektion, og før du er 100% tilfreds.

Kontakt os for udskiftning af vinduer

Uanset om du skal have udskiftet dine vinduer i forbindelse med renovering af køkken, totalrenovering, eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig.
Er du interesseret i at høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvordan vi kan gøre din vinduesudskiftning billigere? Så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os allerede i dag – Du kan ringe på telefon: 21 83 81 27 eller skrive på e-mail: info@rosbjorn.dk. Du er også mere end udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst hjælpsom og hurtig respons i forbindelse med huskøb, meget reel og realistisk her med et tag, så bestemt ikke sidste gang jeg bruger Rosbjørn tømrer og snedker firma, tak for hjælpen.

Meget behagelig og proffesionelt firma. Kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra.

Han lavede et SUPER stykke håndværk med vores nye køkken. kælede for sit arbejde. alt er bare super flot lavede. kan varmt anbefale ham.

Kan varmt anbefale Rosbjørn Tømrer & Snedker! Vi har fået lavet en stor og super flot træterrasse i ThermoWood til vores nye hus. Martin er meget kompetent, detaljeorienteret og samtidig utrolig behagelig at arbejde med.

Et super stykke arbejde er nu færdig og vi er MEGET tilfredse. Vi glæder os til at nyde vores nye træterrasse som Martin med omhu og ærekærhed har lavet. Et perfekt stykke arbejde.

Martin Rosbjørn er en fagmand, der holder sine aftaler. Samtidig med, han er god til rådgivning, herunder også alternative løsninger.