Tømrer Køge

Erfaring og kvalitet til den rette pris

Tømrer Køge

Eksperter i tømrerarbejde

Mangler du en erfaren og kompetent tømrer i Køge? Så er du det rette sted. Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring med tømrerarbejde, og sætter en ære i veludført håndværk. Gennem årene har vi hjulpet alt fra privatpersoner til virksomheder og offentlige institutioner, med diverse opgaver inden for feltet – Dette gælder både store såvel som mindre opgaver.

Vi tror på at de bedste resultater skabes ved, at have kunden i fokus. Derfor lytter vi altid til dine ønsker og behov. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de bedste løsning til lige netop dit projekt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Dette gælder også de materialer, som vi arbejder med. Dette er din garanti for veludført håndværk, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Hos os får du således høj kvalitet og god service – Alt dette til en god pris. Vi er af den overbevisning, at solidt håndværk ikke skal koste en formue. Skal du have udført kvalitetsbevidst tømrerarbejde, så står din lokale tømrer i Køge klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se et udvalg af

Vores arbejde

Mulighederne er mange

Vores mange års erfaring gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver inden for tømrerarbejde. Vi har især stor erfaring med:

Passer ovenstående ikke på dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte din lokale tømrer i Køge. Vi udfører stort set alle typer opgaver inden for tømrerarbejde. Hertil tilbyder vi totalentreprise på renovering af bolig, såvel som fag- og hovedentrepriser på andre typer opgaver.

Kontakt Rosbjørn Tømrer & Snedker

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår dit projekt. Hertil hvordan vi kan hjælpe dig, med at opnå et smuk og holdbart resultat.

Med fast base i Rønnede udfører vi tømrerarbejde på hele Sjælland, og har især mange opgaver i Køge, Greve og Næstved.

Kontakt din lokale tømrer i Køge allerede i dag – Vi kan kontaktes på telefon: 21 83 81 27 eller e-mail: info@rosbjorn.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst hjælpsom og hurtig respons i forbindelse med huskøb, meget reel og realistisk her med et tag, så bestemt ikke sidste gang jeg bruger Rosbjørn tømrer og snedker firma, tak for hjælpen.

Meget behagelig og proffesionelt firma. Kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra.

Han lavede et SUPER stykke håndværk med vores nye køkken. kælede for sit arbejde. alt er bare super flot lavede. kan varmt anbefale ham.

Kan varmt anbefale Rosbjørn Tømrer & Snedker! Vi har fået lavet en stor og super flot træterrasse i ThermoWood til vores nye hus. Martin er meget kompetent, detaljeorienteret og samtidig utrolig behagelig at arbejde med.

Et super stykke arbejde er nu færdig og vi er MEGET tilfredse. Vi glæder os til at nyde vores nye træterrasse som Martin med omhu og ærekærhed har lavet. Et perfekt stykke arbejde.

Martin Rosbjørn er en fagmand, der holder sine aftaler. Samtidig med, han er god til rådgivning, herunder også alternative løsninger.