Tømrer Køge

Erfaring og kvalitet til den rette pris

Eksperter i tømrerarbejde

Mangler du en erfaren og kompetent tømrer i Køge? Så er du det rette sted. Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring med tømrerarbejde, og sætter en ære i veludført håndværk. Gennem årene har vi hjulpet alt fra privatpersoner til virksomheder og offentlige institutioner, med diverse opgaver inden for feltet – Dette gælder både store såvel som mindre opgaver.

Vi tror på at de bedste resultater skabes ved, at have kunden i fokus. Derfor lytter vi altid til dine ønsker og behov. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de bedste løsning til lige netop dit projekt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Dette gælder også de materialer, som vi arbejder med. Dette er din garanti for veludført håndværk, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Hos os får du således høj kvalitet og god service – Alt dette til en god pris. Vi er af den overbevisning, at solidt håndværk ikke skal koste en formue. Skal du have udført kvalitetsbevidst tømrerarbejde, så står din lokale tømrer i Køge klar til at hjælpe dig.

Mulighederne er mange

Vores mange års erfaring gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver inden for tømrerarbejde. Vi har især stor erfaring med:

Passer ovenstående ikke på dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte din lokale tømrer i Køge. Vi udfører stort set alle typer opgaver inden for tømrerarbejde. Hertil tilbyder vi totalentreprise på renovering af bolig, såvel som fag- og hovedentrepriser på andre typer opgaver.

Kontakt Rosbjørn Tømrer & Snedker

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår dit projekt. Hertil hvordan vi kan hjælpe dig, med at opnå et smuk og holdbart resultat.

Med fast base i Rønnede udfører vi tømrerarbejde på hele Sjælland, og har især mange opgaver i Køge, Greve og Næstved.

Kontakt din lokale tømrer i Køge allerede i dag – Vi kan kontaktes på telefon: 21 83 81 27 eller e-mail: info@rosbjorn.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage inden for 24 timer.

FÅ HJÆLP TIL DIT PROJEKT

Har du brug for en tømrer, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad os kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 24 timer