Tømrer Næstved

Fagudlærte og professionelle

Tømrer Næstved

Tømrerarbejde du kan stole på

Søger du en professionel tømrer i Næstved? Så er Rosbjørn Tømrer & Snedker et godt valg. Vi har mange års erfaring, og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derudover efterlader vi aldrig en opgave, før den er 100% udført. Men måske vigtigst af alt – Før du er 100% tilfreds.

Som professionelt tømrerfirma er vi medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for veludført håndværk. Som kunde hos os, skal du føle dig i trygge hænder. Dette gælder lige fra rådgivning til udførsel. Vi sørger derfor for, at tage en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores brede faglighed, finder vi sammen de bedste løsninger, til de absolut bedste priser.

Ved at kontakte en lokal tømrer i Næstved, får du fornøjelsen af en tømrer, som hurtigt og effektivt kan rykke ud og hjælpe dig. Dette gælder uanset opgavens størrelse og kompleksitet.

Kontakt os i dag

Så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se et udvalg af

Vores arbejde

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Med mange års erfaring inden for tømrerfaget, kan vi hjælpe dig med stort set alle typer opgaver. Vi har gennem årene realiseret drømme for et hav af privatpersoner såvel som virksomheder, og står nu klar til at hjælpe dig.

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker har vi blandt andet specialiseret os i følgende former for tømrerarbejde:

  • Udskiftning af døre
  • Udskiftning af vinduer
  • Renovering af køkken
  • Renovering af badeværelse
  • Træterrasser
  • Gulvlægning

Ønsker du entreprise på din opgave? Så kan vi tilbyde dig alt fra totalentreprise til fag- og hovedentrepriser. Har du spørgsmål til hvordan, vi kan hjælpe dig, så tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Her gennemgår vi dine behov og ønsker, og hvordan disse bedst opfyldes.

Kontakt lokal tømrer i Næstved

Tag kontakten til din lokale tømrer i Næstved allerede i dag – Vi er blot et opkald eller en besked væk fra dig. Skal du have udført tømrerarbejde i Køge, Greve eller et andet sted på Sjælland, så skal du heller ikke tøve med at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon: 21 83 81 27 eller e-mail: info@rosbjorn.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst hjælpsom og hurtig respons i forbindelse med huskøb, meget reel og realistisk her med et tag, så bestemt ikke sidste gang jeg bruger Rosbjørn tømrer og snedker firma, tak for hjælpen.

Meget behagelig og proffesionelt firma. Kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra.

Han lavede et SUPER stykke håndværk med vores nye køkken. kælede for sit arbejde. alt er bare super flot lavede. kan varmt anbefale ham.

Kan varmt anbefale Rosbjørn Tømrer & Snedker! Vi har fået lavet en stor og super flot træterrasse i ThermoWood til vores nye hus. Martin er meget kompetent, detaljeorienteret og samtidig utrolig behagelig at arbejde med.

Et super stykke arbejde er nu færdig og vi er MEGET tilfredse. Vi glæder os til at nyde vores nye træterrasse som Martin med omhu og ærekærhed har lavet. Et perfekt stykke arbejde.

Martin Rosbjørn er en fagmand, der holder sine aftaler. Samtidig med, han er god til rådgivning, herunder også alternative løsninger.