Køkken & Bad

Ønsker du et nyt køkken eller badeværelse?

Køkken & Bad

Køkken & Bad

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker har vi specialiseret os i renovering og rastaurering af køkken og bad. Mange af vores kunder kontakter os med ideen om at det er en utrolig dyr boligfornyelse, med store omkostninger – og det kan det sagtens også være.

Vores opgave er at finde de løsninger, der gør det muligt at lave en total forandring, ud af det gamle. Ved at kombinere nye elementer og genbruge, samt restaurere oprindelige elementer kan vi forvandle jeres køkken og badeværelse, og få værdien i boligen til at stige, med mindre økonomiske resurser.

Kontakt os i dag

Så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se et udvalg af

Vores arbejde

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst hjælpsom og hurtig respons i forbindelse med huskøb, meget reel og realistisk her med et tag, så bestemt ikke sidste gang jeg bruger Rosbjørn tømrer og snedker firma, tak for hjælpen.

Meget behagelig og proffesionelt firma. Kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra.

Han lavede et SUPER stykke håndværk med vores nye køkken. kælede for sit arbejde. alt er bare super flot lavede. kan varmt anbefale ham.

Kan varmt anbefale Rosbjørn Tømrer & Snedker! Vi har fået lavet en stor og super flot træterrasse i ThermoWood til vores nye hus. Martin er meget kompetent, detaljeorienteret og samtidig utrolig behagelig at arbejde med.

Et super stykke arbejde er nu færdig og vi er MEGET tilfredse. Vi glæder os til at nyde vores nye træterrasse som Martin med omhu og ærekærhed har lavet. Et perfekt stykke arbejde.

Martin Rosbjørn er en fagmand, der holder sine aftaler. Samtidig med, han er god til rådgivning, herunder også alternative løsninger.