Udskiftning af vinduer & døre

Nye døre og vinduer?

Døre & Vinduer

Nye døre og vinduer?

Når du skal til at vælge nye vinduer og døre, er det altid godt at have en fagmand med på råd. Vi kommer gerne på besøg og gennemgår sammen med dig ejendommen og dine ønsker, samt behov.

Vi anbefaler typisk elementer fra STM vinduer og døre. STM er dansk producent af højteknologiske vinduer og døre med produkter til yderst fordelagtige priser.
STM døre og vinduer producerer klima- og miljørigtige vinduer, der passer til det danske klima. Ved at vælge dem får du langtidsholdbare løsninger skabt til godt indeklima og optimalt lysindfald.

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker er vi også certificerede som dagslysrådgiver hos VELUX, hvilket vil sige, at vi har særlig viden omkring VELUX vinduer og kan rådgive, så du opnår bedst muligt lysindfald og optimal ventilation.

Ovenlysvinduer og godt indeklima

Drømmer du om ovenlysvinduer, guider vi dig til den helt rigtige løsning, der passer til dig og dit hjem. Det er muligt at få ovenlysvinduer, uanset hvilken tagkonstruktion du måtte have.
Vi står både for anskaffelse og montering af ovenlysvinduerne, så det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og afvente, at lysindfaldet og indeklimaet bliver øget betragteligt.

Kontakt os i dag

Så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se et udvalg af

Vores arbejde

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst hjælpsom og hurtig respons i forbindelse med huskøb, meget reel og realistisk her med et tag, så bestemt ikke sidste gang jeg bruger Rosbjørn tømrer og snedker firma, tak for hjælpen.

Meget behagelig og proffesionelt firma. Kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra.

Han lavede et SUPER stykke håndværk med vores nye køkken. kælede for sit arbejde. alt er bare super flot lavede. kan varmt anbefale ham.

Kan varmt anbefale Rosbjørn Tømrer & Snedker! Vi har fået lavet en stor og super flot træterrasse i ThermoWood til vores nye hus. Martin er meget kompetent, detaljeorienteret og samtidig utrolig behagelig at arbejde med.

Et super stykke arbejde er nu færdig og vi er MEGET tilfredse. Vi glæder os til at nyde vores nye træterrasse som Martin med omhu og ærekærhed har lavet. Et perfekt stykke arbejde.

Martin Rosbjørn er en fagmand, der holder sine aftaler. Samtidig med, han er god til rådgivning, herunder også alternative løsninger.