Udskiftning af vinduer & døre

Nye døre og vinduer?

Døre & Vinduer

Eksperter i udskiftning af vinduer og døre

Gennem mange år har vi stået for udskiftning af vinduer og døre for et væld af kunder. Når du skal til at vælge nye vinduer og døre, er det altid godt at have en fagmand med på råd. Vi kommer gerne på besøg og gennemgår sammen med dig ejendommen og dine ønsker, samt behov.

Vi anbefaler typisk elementer fra STM vinduer og døre. STM er dansk producent af højteknologiske vinduer og døre med produkter til yderst fordelagtige priser.
STM døre og vinduer producerer klima- og miljørigtige vinduer, der passer til det danske klima. Ved at vælge dem får du langtidsholdbare løsninger skabt til godt indeklima og optimalt lysindfald.

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker er vi også certificerede som dagslysrådgiver hos VELUX, hvilket vil sige, at vi har særlig viden omkring VELUX vinduer og kan rådgive, så du opnår bedst muligt lysindfald og optimal ventilation.

Spar penge på varmeregningen med energirenovering

Som erfarne tømrer & snedkere er vi eksperter i udskiftning af vinduer og døre. Ønsker du at spare penge på varmeregning og samtidig få et bedre indeklima i hjemmet, så tilbyder vi også at udskiftning af vinduer og døre i energivenlige løsninger. Disse nye vinduer og døre er blandt andet bedre isoleret, hvilket gør at du undgår kuldebroer mellem sprækkerne. Ønsker du at spare penge på varmeregningen og samtidigt gøre noget godt for klimaet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er specialister i energirenovering.

Kontakt os i dag

Så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se et udvalg af

Vores arbejde

Ovenlysvinduer og godt indeklima

Drømmer du om ovenlysvinduer, guider vi dig til den helt rigtige løsning, der passer til dig og dit hjem. Det er muligt at få ovenlysvinduer, uanset hvilken tagkonstruktion du måtte have.
Vi står både for anskaffelse og montering af ovenlysvinduerne, så det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og afvente, at lysindfaldet og indeklimaet bliver øget betragteligt.

Få et tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Som tømrer i Køge og omegn, kan vi hjælpe dig med både energirenovering samt udskiftning af vinduer og døre. Uanset om du ønsker nye energivenlige vinduer og døre, renovering af køkken eller en ny træterrasse, så er du i trygge hænder hos os. Du kan kontakte os på telefon 21 83 81 27 og via mail på info@rosbjorn.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst hjælpsom og hurtig respons i forbindelse med huskøb, meget reel og realistisk her med et tag, så bestemt ikke sidste gang jeg bruger Rosbjørn tømrer og snedker firma, tak for hjælpen.

Meget behagelig og proffesionelt firma. Kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra.

Han lavede et SUPER stykke håndværk med vores nye køkken. kælede for sit arbejde. alt er bare super flot lavede. kan varmt anbefale ham.

Kan varmt anbefale Rosbjørn Tømrer & Snedker! Vi har fået lavet en stor og super flot træterrasse i ThermoWood til vores nye hus. Martin er meget kompetent, detaljeorienteret og samtidig utrolig behagelig at arbejde med.

Et super stykke arbejde er nu færdig og vi er MEGET tilfredse. Vi glæder os til at nyde vores nye træterrasse som Martin med omhu og ærekærhed har lavet. Et perfekt stykke arbejde.

Martin Rosbjørn er en fagmand, der holder sine aftaler. Samtidig med, han er god til rådgivning, herunder også alternative løsninger.