Tømrer Greve

Tømrerarbejde med øje for detaljerne

Veludført håndværk til en god pris

Skal du bruge en professionel og fagudlært tømrer i Greve? Så står vi klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring inden for tømrerarbejde, kan vi udføre stor set alle typer opgaver – Dette gælder uanset størrelse og kompleksitet.

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker værner vi omkring høj kvalitet og god service – Alt dette til den rette pris. Hos os er en aftale en aftale. Derfor er du altid en prioritet, og ikke bare endnu en ordre i kalenderen, når du vælger os til udførsel af tømrerarbejde. Vi kommer altid til tiden, og har gennemsigtighed i vores prissætning. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser på regninger.

Når du skal finde en professionel tømrer i Greve, skal du finde en tømrer, som du kan stole på – Og du kan stole på os. Vi er med fra start til slut i dit projekt. Lige fra rådgivning i valg af løsninger og materialer til udførsel. Dette gælder uanset om der skal laves nybyg, renovering eller andre tømreropgaver.

Alt i tømrerarbejde

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker udfører vi en stor palette af opgaver for private og erhverv. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • Udskiftning af døre
  • Udskiftning af vinduer
  • Renovering af køkken
  • Renovering af badeværelse
  • Taglægning
  • Træterrasser
  • Gulvlægning

Skal du bruge en tømrer i Greve til udførsel af andet end ovenstående, så fortvivl ej. Som professionelt tømrerfirma udfører vi alt inden for tømrerarbejde. Ønsker du totalentreprise eller fag- og hovedentrepriser, så kan vi også tilbyde dette.

Kontakt tømrer i Greve

Tag kontakten allerede i dag og få realiseret dine drømme – Vi løser stort som småt. Med os ved din side er du sikker på veludført og langtidsholdbart håndværk, som du kan nyde i mange år.

Vi udfører tømrerarbejde på hele Sjælland, og er især erfarne med opgaver i Greve, Køge og Næstved.
Vi kan kontaktes på telefon: 21 83 81 27 eller e-mail: info@rosbjorn.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FÅ HJÆLP TIL DIT PROJEKT

Har du brug for en tømrer, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad os kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 24 timer