Tømrer Greve

Tømrerarbejde med øje for detaljerne

Tømrer Greve

Veludført håndværk til en god pris

Skal du bruge en professionel og fagudlært tømrer i Greve? Så står vi klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring inden for tømrerarbejde, kan vi udføre stor set alle typer opgaver – Dette gælder uanset størrelse og kompleksitet.

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker værner vi omkring høj kvalitet og god service – Alt dette til den rette pris. Hos os er en aftale en aftale. Derfor er du altid en prioritet, og ikke bare endnu en ordre i kalenderen, når du vælger os til udførsel af tømrerarbejde. Vi kommer altid til tiden, og har gennemsigtighed i vores prissætning. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser på regninger.

Når du skal finde en professionel tømrer i Greve, skal du finde en tømrer, som du kan stole på – Og du kan stole på os. Vi er med fra start til slut i dit projekt. Lige fra rådgivning i valg af løsninger og materialer til udførsel. Dette gælder uanset om der skal laves nybyg, renovering eller andre tømreropgaver.

Kontakt os i dag

Så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se et udvalg af

Vores arbejde

Alt i tømrerarbejde

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker udfører vi en stor palette af opgaver for private og erhverv. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • Udskiftning af døre
  • Udskiftning af vinduer
  • Renovering af køkken
  • Renovering af badeværelse
  • Træterrasser
  • Gulvlægning

Skal du bruge en tømrer i Greve til udførsel af andet end ovenstående, så fortvivl ej. Som professionelt tømrerfirma udfører vi alt inden for tømrerarbejde. Ønsker du totalentreprise eller fag- og hovedentrepriser, så kan vi også tilbyde dette.

Kontakt tømrer i Greve

Tag kontakten allerede i dag og få realiseret dine drømme – Vi løser stort som småt. Med os ved din side er du sikker på veludført og langtidsholdbart håndværk, som du kan nyde i mange år.

Vi udfører tømrerarbejde på hele Sjælland, og er især erfarne med opgaver i Greve, Køge og Næstved.
Vi kan kontaktes på telefon: 21 83 81 27 eller e-mail: info@rosbjorn.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst hjælpsom og hurtig respons i forbindelse med huskøb, meget reel og realistisk her med et tag, så bestemt ikke sidste gang jeg bruger Rosbjørn tømrer og snedker firma, tak for hjælpen.

Meget behagelig og proffesionelt firma. Kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra.

Han lavede et SUPER stykke håndværk med vores nye køkken. kælede for sit arbejde. alt er bare super flot lavede. kan varmt anbefale ham.

Kan varmt anbefale Rosbjørn Tømrer & Snedker! Vi har fået lavet en stor og super flot træterrasse i ThermoWood til vores nye hus. Martin er meget kompetent, detaljeorienteret og samtidig utrolig behagelig at arbejde med.

Et super stykke arbejde er nu færdig og vi er MEGET tilfredse. Vi glæder os til at nyde vores nye træterrasse som Martin med omhu og ærekærhed har lavet. Et perfekt stykke arbejde.

Martin Rosbjørn er en fagmand, der holder sine aftaler. Samtidig med, han er god til rådgivning, herunder også alternative løsninger.