Tømrer og snedkeropgaver

Mangler du en dygtig tømrer eller snedker?

Tømrer og Snedkeropgaver

Tømrer & Snedkeropgaver

Rosbjørn Tømrer & Snedker har stor erfaring inden for alle områder i tømrer- og snedkerbranchen. Vi favner bredt og løser både fag- og hovedentrepriser. Vores ansatte har været med til at skabe spændende rammer for både private og erhverv. Vi sørger altid for at efterleve kundernes ønsker og giver boligen nyt liv og værdi.

Når du vælger Rosbjørn Tømrer & Snedker, sørger vi altid for at du bliver underrettet løbende fra projektets start til slut, på denne måde sikrer vi den gode service og det bedste slutresultat.

Kontakt os i dag

Så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se et udvalg af

Vores arbejde

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst hjælpsom og hurtig respons i forbindelse med huskøb, meget reel og realistisk her med et tag, så bestemt ikke sidste gang jeg bruger Rosbjørn tømrer og snedker firma, tak for hjælpen.

Meget behagelig og proffesionelt firma. Kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra.

Han lavede et SUPER stykke håndværk med vores nye køkken. kælede for sit arbejde. alt er bare super flot lavede. kan varmt anbefale ham.

Kan varmt anbefale Rosbjørn Tømrer & Snedker! Vi har fået lavet en stor og super flot træterrasse i ThermoWood til vores nye hus. Martin er meget kompetent, detaljeorienteret og samtidig utrolig behagelig at arbejde med.

Et super stykke arbejde er nu færdig og vi er MEGET tilfredse. Vi glæder os til at nyde vores nye træterrasse som Martin med omhu og ærekærhed har lavet. Et perfekt stykke arbejde.

Martin Rosbjørn er en fagmand, der holder sine aftaler. Samtidig med, han er god til rådgivning, herunder også alternative løsninger.