Renovering af køkken

Smukke og stilrene resultater

Effektiv renovering af køkken

For at få et flot og holdbart resultat ved renovering af køkken, kræver det stor erfaring og ekspertise – Og det har vi hos Rosbjørn Tømrer & Snedker. Som professionelt tømrer- og snedkerfirma, kan vi forvandle dit køkken, så det skinner som nyt.

Vi har gennem årene specialiseret os i køkkenrenovering, og får mange henvendelser fra kunder, som ønsker et nyt køkken i forbindelse med boligfornyelse. Dette kan være forbundet med store omkostninger. Her er vi eksperter i at finde de rette løsninger, som kan holde omkostningerne nede, men samtidigt skabe et smukt resultat i høj kvalitet. Dette gør vi ved at kombinere nye elementer og genbrug, i et omfang som giver mening. Således kan vi forvandle et køkken med mindre økonomiske ressourcer, og få din bolig til at stige i værdi.

Renovering af køkken fra A-Z

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker er vi professionelle i vores tilgang til enhver opgave – Uanset størrelse og kompleksitet. Vi tager hånd om projektet fra start til slut. Lige fra Rådgivning og planlægning til udførsel. Hertil leverer vi aldrig et resultat, som vi ikke er tilfredse med. Men måske vigtigst af alt, som du ikke er tilfreds med.

Vores mange års erfaring med køkkenrenoveringer gør, at vi kan udføre alle typer opgaver i processen. Vi udfører blandt andet følgende:

  • Tilskæring af bordplader
  • Udskiftning af køkkenelementer
  • Nedrivning af gammelt køkken
  • Reparation af gulv & loft
  • Totalrenovering af køkken

Hertil udskifter vi også dine vinduer, hvis dette efterspørges. Inden vi begynder arbejdet, sørger vi altid for en grundig samtale med dig som kunde. Vi tror nemlig på, at de bedste resultater skabes ved at have kunden i fokus. Her lytter vi til dine køkkendrømme og behov – Sammen finder vi de rette løsninger til den absolut bedste pris.

Lad drømmen blive en realitet

Start dialogen allerede i dag, og lad os realisere dine drømme omkring et flot og nyrenoveret køkken. Vi udfører renovering af køkken i Køge, Greve, Næstved og på resten af Sjælland.

Ved at lade en fagudlært og professionel tømrer- og snedkermester stå for opgaven, er du sikker på, at få et holdbart og smukt resultat. Et resultat som du kan være tilfreds med mange år frem.

Er du nysgerrig omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med renovering af køkken? Kontakt os på telefon: 21 83 81 27 eller e-mail: info@rosbjorn.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage inden for 24 timer.

FÅ HJÆLP TIL DIT PROJEKT

Har du brug for en tømrer, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad os kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 24 timer