DØRE & VINDUER

Nye døre og vinduer?

Nye døre og vinduer?

Når du skal til at vælge nye vinduer og døre, er det altid godt at have en fagmand med på råd. Vi kommer gerne på besøg og gennemgår sammen med dig ejendommen og dine ønsker, samt behov.

Vi anbefaler typisk elementer fra STM vinduer og døre. STM er dansk producent af højteknologiske vinduer og døre med produkter til yderst fordelagtige priser.
STM døre og vinduer producerer klima- og miljørigtige vinduer, der passer til det danske klima. Ved at vælge dem får du langtidsholdbare løsninger skabt til godt indeklima og optimalt lysindfald.

Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker er vi også certificerede som dagslysrådgiver hos VELUX, hvilket vil sige, at vi har særlig viden omkring VELUX vinduer og kan rådgive, så du opnår bedst muligt lysindfald og optimal ventilation.

Ovenlysvinduer og godt indeklima

Drømmer du om ovenlysvinduer, guider vi dig til den helt rigtige løsning, der passer til dig og dit hjem. Det er muligt at få ovenlysvinduer, uanset hvilken tagkonstruktion du måtte have.
Vi står både for anskaffelse og montering af ovenlysvinduerne, så det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og afvente, at lysindfaldet og indeklimaet bliver øget betragteligt.

FÅ HJÆLP TIL DIT PROJEKT

Har du brug for en tømrer, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad os kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 24 timer