ROSBJØRN TØMRER & SNEDKER

Døre & vinduer

Nye døre og vinduer?

Når du skal til at vælge nye vinduer og døre, er det altid godt at have en fagmand med på råd. Vi kommer gerne på besøg og sammen med dig gennemgår ejendommen og dine ønsker, samt behov.

Vi anbefaler typisk elementer fra STM Vinduer og døre. STM er dansk producent af højteknologiske vinduer og døre til fordelagtige priser.
STM døre og vinduer producere klima og miljørigtige vinduer, til det danske klima. Ved at vælge dem for du langtids holdbare løsninger, skabt til godt indeklima og lys indfald. Hos Rosbjørn Tømrer & Snedker er vi også certificerede som dagslysrådgiver hos VELUX.

Vi er medlem af Byg Garanti

Det betyder at du har garanti for at dine projekter bliver udført og du er samtidig sikret mod byggesjusk, fejl og mangler på projekter op til 150.000 kroner.

  • Din sikkerhed for godt arbejde
  • Dækker byggesjusk op til 150.000 kr. inkl. moms
  • BYG Garanti er gratis
premium-image

Vi har brugt Rosbjørn tømrer & snedker flere gange mens vi har gennemrenoveret vores hus. I hele forløbet har Martin Rosbjørn leveret en service og et håndværk som har været over al forventning. Her er en håndværker som sætter en ære i at gøre sit arbejde godt og ordenligt HVER gang.

Christian Hallin Norby

-

Haslev

Brug for hjælp?
Skriv eller ring til os

Luk menu