Taglægning

Nyt tag og tagrenovering

Taglægning

Taglægning

Der findes mange forskellige muligheder, afhængig af dine ønsker og behov, økonomien og husets konstruktion.

Vi tager os god tid til at rådgive dig både om materialer og om de nye muligheder og fordele, som et nyt tag kan give. Måske kan et par ovenlysvinduer, en lystunnel, en ny kvist eller en tagterrasse give jeres bolig et helt nyt liv. Vi stiller en fagmand til rådighed fra start, der hjælper med at finde de rigtige løsninger.

Vi hjælper også gerne med at forbedre sundhedstilstanden på dit eksisterende tag, ved at udbedre skader og utætheder. Har du spørgsmål kommer vi selvfølgelig gerne på uforpligtende besøg og vurderer dit nuværende tags tilstand.

Kontakt os i dag

Så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se et udvalg af

Vores arbejde

Kontakt os

Det siger vores kunder

Yderst hjælpsom og hurtig respons i forbindelse med huskøb, meget reel og realistisk her med et tag, så bestemt ikke sidste gang jeg bruger Rosbjørn tømrer og snedker firma, tak for hjælpen.

Meget behagelig og proffesionelt firma. Kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra.

Han lavede et SUPER stykke håndværk med vores nye køkken. kælede for sit arbejde. alt er bare super flot lavede. kan varmt anbefale ham.

Kan varmt anbefale Rosbjørn Tømrer & Snedker! Vi har fået lavet en stor og super flot træterrasse i ThermoWood til vores nye hus. Martin er meget kompetent, detaljeorienteret og samtidig utrolig behagelig at arbejde med.

Et super stykke arbejde er nu færdig og vi er MEGET tilfredse. Vi glæder os til at nyde vores nye træterrasse som Martin med omhu og ærekærhed har lavet. Et perfekt stykke arbejde.

Martin Rosbjørn er en fagmand, der holder sine aftaler. Samtidig med, han er god til rådgivning, herunder også alternative løsninger.